Login / Register

Het verhaal achter Bojdani

Bij Bojdayni draait alles om kracht, zelfverzekerdheid, elegantie, passie en kwaliteit.

Onze kledingstijl is gericht op iedereen, van carrièrevrouwen tot powervrouwen, en van werkgerelateerde gelegenheden tot grote evenementen. Het is een wereld waar onze collecties jouw individualiteit omarmen en jouw verhaal vertellen. Mode is meer dan alleen kleding; het is een uitdrukking van wie je bent.

Onze filosofie is eenvoudig: verleng jouw grenzen met elegantie. In een wereld vol kracht, energie en onvervulde dromen geloven we dat ieder individu ongelooflijk potentieel in zich draagt, en de enige beperking is de lucht zelf. De horizon is niet het einde, maar het begin van iets groots. We nodigen vrouwen uit om hun innerlijke kracht te omarmen, vastberadenheid te tonen en te geloven dat hun dromen binnen handbereik liggen. Bij Bojdayni streven we ernaar om de wereld te laten zien dat er geen grenzen zijn als je je ware krachten kent.

Een gebrek aan elegante, comfortabele pakken in de markt, vooral in vergelijking met de zakelijke collecties van grote merken.

Deze filosofie is ontstaan bij Najah Bojdayni.

Najah Bojdayni is een ware bron van kracht en energie in het leven. Haar reis begon met een schat aan dromen en een onwankelbare passie voor mode. Fashion was de plek waar ze haar innerlijke kracht vond, maar haar weg naar succes was verre van eenvoudig.

Opgegroeid in een gezin waar niet altijd alles vanzelfsprekend was, maakte Najah’s moeder kleding voor haar en haar broertjes. Haar jeugdjaren tussen naaimachines, garen en stoffen in Marokko wekten haar inspiratie.

Een herinnering die haar leven veranderde was een door haar moeder gemaakte jurk. Het opende haar ogen voor de kracht die schuilt in kleding. Op veertienjarige leeftijd droeg ze vol zelfvertrouwen deze jurk naar een bruiloft, en op dat moment besefte ze dat kleding niet alleen uiterlijk vertoon is, maar een bron van innerlijke kracht. Deze ervaring plantte de kiem voor haar langgekoesterde droom: het creëren van haar eigen kledingmerk.

 

Najah merkte een gebrek aan elegante, comfortabele pakken in de markt, vooral in vergelijking met de zakelijke collecties van grote merken. Haar zoektocht bracht haar naar verschillende landen en continenten, maar uiteindelijk ontdekte ze in Italië de juiste stoffen om haar visie tot leven te brengen. Met haar eigen ontwerpen voerde ze gesprekken met diverse leveranciers. Najah reisde zelfs naar de productiefabrieken om ervoor te zorgen dat de arbeidsomstandigheden eerlijk en veilig waren.

Na talloze uitdagingen en inspanningen, was alles eindelijk klaar voor de grote sprong. Najah ondernam deze reis helemaal in haar eentje, naar vreemde landen, met slechts haar dromen als metgezel. Haar reis bracht haar één waardevolle les: durf het gewoon te doen. Het vergt moed en investering in je eigen kracht, zowel als persoon als in je product. Najah Bojdayni is het levende bewijs van de kracht van vastberadenheid en de onbegrensde mogelijkheden die voor ons liggen als we onze dromen najagen.

Waar innerlijke kracht mode vindt

Onze innerlijke kracht voor zich in persoonlijke service, duurzame elegantie, kracht en zelfvertrouwen.

Duurzame elegantie

Bij Bojdayni bieden we een unieke persoonlijke service waarbij we naar jou toekomen om de perfecte pasvorm te garanderen. We nemen extra maten en expertise mee, zodat elk kledingstuk jouw unieke stijl en lichaam complimenteert.
Onze collecties zijn gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. We hebben de hele wereld doorgereisd en de juiste materialen in Italië ontdekt, waarbij duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden onze hoogste prioriteit zijn.

Duurzame elegantie

Bij Bojdayni hechten we waarde aan duurzaamheid, want we geloven dat dit geen leeg begrip is, maar een belofte aan onze gewaardeerde klanten. We streven ernaar om niet alleen prachtige kleding te creëren, maar ook bij te dragen aan een positieve impact op de wereld om ons heen en op de toekomstige generaties. Onze toewijding aan duurzaamheid is zichtbaar in ons gebruik van milieuvriendelijke materialen, minimalisatie van afval en voortdurende inspanningen om het ecosysteem te verbeteren. Bovendien staat ethische productie centraal in onze bedrijfsvoering, waarbij we eerlijke arbeidsomstandigheden en lonen waarborgen voor onze toegewijde medewerkers.

De keuzes die Bojdayni vandaag maakt, dragen de verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan de toekomst. Deze boodschap is een kernprincipe van ons merk, en we zetten ons in voor het vervaardigen van onze eerste collectie met zorg en aandacht, onder eerlijke werkomstandigheden in Italië, waar duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Kracht en zelfvertrouwen

Bij Bojdayni bieden we een unieke persoonlijke service waarbij we naar jou toekomen om de perfecte pasvorm te garanderen. We nemen extra maten en expertise mee, zodat elk kledingstuk jouw unieke stijl en lichaam complimenteert.
Onze collecties zijn gemaakt met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. We hebben de hele wereld doorgereisd en de juiste materialen in Italië ontdekt, waarbij duurzaamheid en eerlijke arbeidsomstandigheden onze hoogste prioriteit zijn.

Benieuwd naar onze collectie?

Back to top